En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , us informa del següent :

  • Denominació social: LABOXEN I GESTIÓ SL
  • NIF: B57775066
  • Domicili: PLAÇA DES COS, 14 1B – 07500 MANACOR

Amb els límits establerts a la llei, LABOXEN I GESTIÓ SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i la informació no vinculen a LABOXEN I GESTIÓ SL ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de LABOXEN I GESTIÓ SL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que LABOXEN I GESTIÓ SL no pot controlar. Per tant, LABOXEN I GESTIÓ SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de LABOXEN I GESTIÓ SL o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de LABOXEN I GESTIÓ SL.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que LABOXEN I GESTIÓ SL ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de LABOXEN I GESTIÓ SL per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc web.

Us informem també que tindreu la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les vostres dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: laboral@laboxen.com o a l’adreça: PLAÇA DES COS, 14 1B – 07500 MANACOR.