Qui Som

L’empresa es va fundar l’any 2001 amb la intenció d’oferir a tots els seus clients, serveis de comptabilitat, fiscalitat, assessorament laboral, a més d’assistència informàtica aplicada a l’empresa per aconseguir una major eficiència en el seu procés productiu, rapidesa i efectivitat en tot el control administratiu.

L’any 2012 es constitueix Laboxen i Gestio SL. centrada especificament en la prestació de serveis d’assessorament tributari, comptable, financer, mercantil i laboral. Al llarg d’aquests anys amb la nostra dedicació i treball ens hem situat amb una cartera de clients que engloba diferents sectors economics com hostaleria, comerç, construcció, noves tecnologies, oficines i despatxos, etc. i amb una clientela de més de 100 empreses a les que poder oferir els nostres serveis amb unes quotes mensuals molt competitives.

laboxen-i-gestio-equip

Equip

El nostre personal està format amb titulats universitaris amb molta experiència en assessoria i gestió laboral i amb una àmplia formació en temes laborals d’actualitat i en les aplicacions informàtiques més modernes dins aquest àmbit. Oferim els nostres serveis completament personalitzats i adaptats a les necessitats i als objectius de cada un dels clients amb un elevat grau de compromís i competència, la qual cosa ens permet donar una ràpida resposta adaptada a les necessitats de cada un d’ells.